Hey! Leuk dat je langskomt!

 

Ik ben Sofie, 

 

De creatieve geest en maker achter Sofie Nuyttens Jewellery.

Ik ben in de eerste plaats mama van drie kinderen, twee meisjes en een jongen en getrouwd met Michel.

 

In de tweede plaats ben ik een onverbeterlijke juwelen lover en gebeten door het maken van unieke juwelen. 

 

Voor zolang als ik me kan herinneren, heb altijd van sieraden gehouden. Vooral stukken met mooie edelstenen en stukken die net even iets anders zijn, vallen mij op. Sieraden en hun geschiedenis hebben mij van kinds af aan geïntrigeerd. Mijn grootmoeder bezoeken en haar juwelenkistje doorzoeken, was mijn favoriete bezigheid. Ik kon (en kan nog steeds) urenlang naar oude sieraden en zettingen kijken en vaak verlies ik mezelf in het vakmanschap dat in die creaties vervat zit.

 

Ik hou van de manier waarop sieraden mensen kunnen transformeren. Stukken die passen bij wie jij bent, kunnen je zelfvertrouwen echt een boost geven. De manier waarop een mooi stuk je look naar een hoger niveau kan tillen, iets aan je identiteit kan toevoegen en hoe het vaak een verhaal vertelt, is zo leuk. Ik hou ervan om mij te amuseren met mooie stukken samen te combineren. Hoe jij je sieraden samenstelt, maakt je uniek, zal je laten stralen en makes you happy! Het maakt mij zo blij om bij te dragen aan die happy feels!

 

Toen ik mijn merk wilde starten, heb ik in eerste instantie zelf veel onderzoek gedaan en mijzelf wat basic skills aangeleerd, maar al snel MOEST ik meer weten over het ambacht van goudsmid, van begin tot eind een juweel smeden, dat wilde ik kunnen. Ik wilde meer leren van mensen die er verstand van hadden, dus heb ik een goudsmidcursus gevolgd en ben in 2019 afgestudeerd als goudsmid. Kort daarna ben ik met mijn merk begonnen!

 

Ik  verdwaal super graag in het nadenken over en werken aan een stuk, totdat het in mijn ogen perfect en precies goed wordt. Door me te concentreren op het juweel dat ik aan het maken ben, kan ik mijn nogal drukke hoofd tot rust brengen.

 

Dus hier ben ik, klaar om voor jou mooie en kwalitatieve bling te maken!


Ik hoop dat ik je enthousiast kan maken met de juwelen en dat je het leuk vindt om door de creaties te bladeren!

 

Liefs,

Sofie