Hey! Leuk dat je langskomt!

 

Ik ben Sofie, 

 

De creatieve geest en maker achter Sofie Nuyttens Jewellery.

Ik ben in de eerste plaats mama van drie kinderen, twee meisjes en een jongen en getrouwd met Michel.

 

In de tweede plaats ben ik een onverbeterlijke juwelen lover en gebeten door het maken van unieke juwelen. 

 

Voor zolang als ik me kan herinneren, heb ik van sieraden gehouden. Vooral stukken met mooie edelstenen en juwelen die net even iets anders zijn, vallen mij op. Sieraden en hun geschiedenis hebben mij van kindsbeen af geïntrigeerd. Mijn grootmoeder bezoeken en haar juwelenkistje doorzoeken, was mijn favoriete bezigheid. Ik kon (en kan nog steeds) urenlang naar oude juwelen en zettingen kijken en vaak verlies ik mezelf in het vakmanschap dat in die creaties vervat zit.

 

Ik hou van de manier waarop een juweel iemands gevoel kan transformeren. Stukken die uniek zijn en passen bij wie jij bent, kunnen je zelfvertrouwen echt een boost geven.

 

Ik combineer graag stukken, waardoor je verschillende manieren krijgt om je juwelen samen te dragen. De ene dag mag het all the way zijn, de andere heb je misschien zin in iets eenvoudiger. Hoe jij je sieraden en look samenstelt, maakt je uniek, zal je laten stralen en makes you happy! Het maakt mij zo blij om bij te dragen aan your happy feels!

 

Toen ik mijn juwelen bedrijfje wilde starten, heb ik in eerste instantie zelf veel opgezocht en mijzelf wat basic skills aangeleerd, maar al snel MOEST ik meer weten over het ambacht van goudsmid, van begin tot eind een juweel smeden, dat wilde ik kunnen. Ik wilde meer leren van mensen die er verstand van hadden, dus ben ik een opleiding tot goudsmid begonnen en ben ik in 2019 afgestudeerd als goudsmid. Kort daarna ben ik gestart met juwelen en kleine collecties te maken!

 

Dus hier ben ik, klaar om voor jou mooie en kwalitatieve bling te maken, die helemaal aanvult wie jij bent en wat jij wil uitstralen! Op de website vind je de vaste collecties, de stukken in die collecties kunnen besteld worden zoals ze op de site staan. Weet dat ik veel van de ontwerpen kan aanpassen aan jouw wensen en aan wat jij graag zou willen dragen! Zo komen we samen tot je eigen gepersonaliseerd ontwerp!


Ik hoop dat ik je enthousiast kan maken met de juwelen en dat je het leuk vindt om door de creaties te bladeren!

 

Liefs,

Sofie