Alle stukken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, ik gebruik enkel edele metalen en natuurlijke edelstenen. Toch moet je je nieuwe juweel een beetje verwennen, hier zijn enkele tips en tricks om ze als nieuw te houden!

 

TIPS AND TRICKS

  • Bewaar uw sieraden op kamertemperatuur, uit de buurt van direct zonlicht en op een plaats met een lage luchtvochtigheid. Hoewel goud niet verkleurt, kan zilver dat wel doen. Als u bepaalde edelstenen in direct zonlicht laat liggen, kan dit hun kleur beïnvloeden. Bewaar ze in een doos terwijl u ze niet draagt.

 

  • Bewaar je stukken goed! Je wilt niet dat ze over elkaar wrijven en krassen maken. Houd verschillende edelstenen gescheiden. Ze hebben een verschillende hardheid en edelstenen kunnen elkaar en andere stukken krassen.

 

  • Maak uw sieraden indien nodig schoon met een paar druppels milde zeep en warm water met een zachte tandenborstel. Na het reinigen goed afspoelen en droog deppen. Zorg ervoor dat je sieraden schoon en droog zijn voordat je ze opbergt.

 

  • Draag deze beauties liefst niet in bed, tijdens het zwemmen, sporten of onder de douche.

 

  • Mochten je sieraden hun glans verliezen of geoxideerd raken (zoals zilver doet als je het niet draagt), dan kan je ze schoonmaken met een doekje speciaal gemaakt voor het schoonmaken van zilver. Ook voor het reinigen van zilveren of gouden sieraden zijn speciale oplossingen beschikbaar. Doop het stuk in de oplossing en spoel het af. Daarna droog deppen.